Aptahem presenterar på Life Science-dagen 7 mars

Aptahem AB (publ), ett biotekniskt bolag som utvecklar aptamer-baserade läkemedel för behandling av livshotande tillstånd där koagulation och inflammation samverkar i sjukdomsprocessen, presenterar på Life Sicence-dagen den 7 mars

InWest Corporate Finance och nyhetsbyrån Finwire bjuder in allmänheten till Sahlgrenska akademin i Göteborg för att under en heldag lyssna till flera spännande bolag verksamma inom Life Science- eller Medtech sektorn.

Aptahem deltar på Life Science-dagen där VD Mikael Lindstam presenterar senaste utvecklingen och framtiden inom sepsis för bolaget.

Mer information om evenemanget, länk till anmälan och länk till de webbsända presentationerna finns på http://www.lifesciencedagen.se/.

För ytterligare information:
Aptahem AB
Mikael Lindstam, VD
Tel: 0766-33 36 99
E-post: ml@aptahem.com

Kort om Aptahem
Aptahem AB (Aktietorget: APTA) är ett biotekniskt bolag som utvecklar aptamerbaserade läkemedel för behandling av livshotande tillstånd där koagulation och inflammation samverkar i sjukdomsprocessen. Apta-1, bolagets främsta läkemedelskandidat, är ett akutläkemedel som utvecklas med mål att stoppa de organ- och vävnadsskador som leder till den mycket höga dödligheten för bland annat sepsispatienter. Bolaget innehar patentskydd på strategiska målmarknader och utför ett aktivt affärsutvecklingsarbete mot framtida samarbetspartners.